kado abonnement

Muziek kado abonnementen
123tijdschrift.nl - Rubrieken

Muziek

 
Klik hier om deze bladen op volgorde van populariteit te tonen.
 
proefabonnement Bandcoach

Bandcoach
Bandcoach gaat over goed muziek maken, samenspel, performance, geluid, techniek, bandmarketing, contracten etc. Brengt interviews met bekende en aanstormende talenten. Boeiend voor amateurs en profs. Ongeacht muzikale voorkeur, voor elk bandlid. Lees meer »

4 nummers voor € 15.00. U bespaart € 16.8
 
proefabonnement Beet

Beet
Als vissen je hobby of sport is, dan is de dubbeldikke Beet-Rovers een must! Elke maand beleef je van dichtbij de beste visavonturen, krijg je tips van experts en van andere vissers om je vangsten te verbeteren. Laat je verrassen door de schitterende... Lees meer »

6 nummers voor € 19.95. U bespaart € 15.75
12 nummers voor € 39.95. U bespaart € 31.45
 
proefabonnement Dans Magazine

Dans Magazine
Blijf geïnspireerd! Of je nu van moderne dans, ballet, streetdance of jazzdance houdt, met Dans Magazine blijf je bij. De nieuwste voorstellingen, portretten van dansers en choreografen, de trends, nieuws en schitterende foto’s. Je leest het zes keer... Lees meer »

2 nummers voor € 9.50. U bespaart € 2.5
6 nummers voor € 27.50. U bespaart € 8.5
 
proefabonnement DJ Mag NL

DJ Mag NL
DJ Mag is s werelds grootste dancemagazine. Het magazine is voor het eerst verschenen in 1991 en is inmiddels wereldwijd verkrijgbaar in gedrukte en digitale vorm. DJ Mag is niet enkel een magazine, maar bestaat uit een mix van mediakanalen, waaronde... Lees meer »

2 nummers voor € 10.00. U bespaart € 1.98
 
proefabonnement Gitarist

Gitarist
Een maandelijks blad vol met interviews, tests, features, workshops en nog veel meer voor de gitarist en bassist. Lees meer »

6 nummers voor € 29.50. U bespaart € 9.5
12 nummers voor € 57.50. U bespaart € 20.5
 
proefabonnement Gonzo (circus)

Gonzo (circus)
Voor iedereen die grenzeloos en mateloos nieuwsgierig is naar experimentele en niet-mainstream muziek, en literatuur, film, kunst en nieuwe media. Van jazz, improv, noise en industrial tot dance en techno. Gonzo (circus) brengt je elke twee maanden e... Lees meer »

2 nummers voor € 11.95. U bespaart € 4.05
3 nummers voor € 18.00. U bespaart € 6
 
proefabonnement Heaven popmagazine

Heaven popmagazine
Heaven is hét popmagazine dat opiniërend en onafhankelijk over muziekjuweeltjes in diverse (pop)genres publiceert: folk/songwriting, country/roots, rock, pop, blues, soul, jazz, reggae, wereldmuziek en andere hedendaagse muziek. Schrijft met passie o... Lees meer »

6 nummers voor € 29.90. U bespaart € 9.1
 
proefabonnement Interface

Interface
Maandelijks tijdschrift met cd met veel aandacht voor dj-gear, uitstekende balans software-hardware en achtergrondartikelen die de lezer wegwijs maakt in de wereld van digitaal muziek maken en opnemen. Lees meer »

3 nummers voor € 14.50. U bespaart € 6.2
10 nummers voor € 46.50. U bespaart € 22.5
 
proefabonnement Jazzism

Jazzism
Is Jazz cool? Soul warm? Blues heet? World zonnig? Vinden wij ook. Goede muziek verdient een echt lijfblad. Daarvoor is Jazzism Magazine. Bekende journalisten en fotografen over hun mooiste muziek. Kortom, alles over jazz, soul, blues en wor... Lees meer »

4 nummers voor € 19.99. U bespaart € 3.97
7 nummers voor € 41.15. U bespaart € 0.78
 
proefabonnement Karper

Karper
Karper-magazine wordt door karpervissers voor karpervissers gemaakt. Elke uitgave staat bol van de mooiste avonturen in binnen- en buitand, praktijkgerichte tips, verschillende technieken, rig artikelen en natuurlijk de nieuwste producten. Ieder arti... Lees meer »

6 nummers voor € 39.25. U bespaart € 14.45
 
proefabonnement Pianist

Pianist
Pianist is een magazine voor liefhebbers van pianomuziek en bespelers van piano in de breedste zin van het woord. Pianist is geworteld in de klassieke muziektraditie maar met een ruime blik op de hedendaagse diversiteit in muziekstijlen, met intervi... Lees meer »

4 nummers voor € 21.70. U bespaart € 4.1
 
proefabonnement Slagwerkkrant

Slagwerkkrant
tweemaandelijks tijdschrift voor drummers en percussionisten vol met interviews, test van de nieuwste drums + percussieinstrumenten, verslagen van beurzen, recensies, cursussen en de agenda. Lees meer »

3 nummers voor € 14.50. U bespaart € 5
6 nummers voor € 29.50. U bespaart € 9.5
 
proefabonnement Theatermagazine Scènes

Theatermagazine Scènes
Scenes is een gloednieuw tijdschrift boordevol nieuws, interviews en reportages, Met onder meer columns van Maria Goos en Gijs Scholten van Aschat. Onmisbaar voor liefhebbers van theater. Nergens krijgt u een beter beeld van wat er speelt. Neem nu... Lees meer »

2 nummers voor € 9.50. U bespaart € 0.4
6 nummers voor € 19.95. U bespaart € 9.75
 
proefabonnement Zing Magazine

Zing Magazine
Tweemaandelijks houdt Zing Magazine zangers en zangeressen, dirigenten en docenten op de hoogte van alles wat met zingen te maken heeft. Van zingen in koren tot zingen in een band of in de badkamer. Lees meer »

6 nummers voor € 27.50. U bespaart € 5
 

Copyright 2004-2018 - KadoAbonnement.nl is een initiatief van Inter-IT B.V. i.s.m. Read & View B.V. - Powered by 123tijdschrift.nl
Andere sites van Inter-IT: KlikKlik.nl - Zoekhulp.nl - Kampeerinfo.nl - Speurmarkt.nl - AdverteerGratis.nl - Geldindex.nl - Bladenwinkel.nl